Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Atlético Madrid-PSV 20:45 M4 Sport



Az Atlético és Griezmann formája bizakodásra adhat okot, hiszen a francia az utolsó 4 meccsén egyaránt betalált, és a madridi csapat meg is nyerte ezeket. De nem bizakodhatja el magát Simeone, hiszen a PSV támadóalakzata igencsak erős. A csapat erősségei leginkább a kontrák, erre kell ügyelnie Simeone gárdájának. Az első meccsen eltiltott Luuk De Jong is visszatérhet, tőle kell leginkább tartania Oblakéknak.

Lehetséges kezdők: Atlético: Oblak; Juanfran, Giménez, Godín, Filipe Luís; Koke, Gabi, Carrasco, Saúl; Griezmann, Fernando Torres.

Lehetséges kezdők: PSV: Zoet; Arias, Bruma, Moreno, Willems; Guardado, Pröpper, Van Ginkel; Narsingh, De Jong, Locadia.

Érdekesség: Az Atlético elveszítette az utolsó 4 visszavágóját holland csapatok ellen, de az utoló 5 meccsből 4-et megnyerte.

 0
Tovább

Manchester City-Dinamo Kijev 20:45 Sport 1

A legrősebb kezdőnkkel fogunk a pályára lépni"-mondta Pellegrini. A City az első meccset 3-1-re nyerte, de közel sem tudhatja le ezt a meccset, hiszen pár éve az El-ben hasonló helyzetből fordítani tudott a Kijev. Ha továbbjutnának ez lenne az első alkalom, hogy a csapat bekerülne a Negyeddöntőkbe. Ha a Dinamo megnyerni a 14. meccsét angol csapatok ellen, akkor egy nagyon nagy esélyt szalasztana el a City. De véleményem szerint nem ezt fogja tenni, és be fogja húzni a meccset.

Lehetséges kezdők: Manchester City: Hart; Sagna, Kompany, Otamendi, Clichy; Fernandinho, Touré; Navas, Silva, Sterling; Aguero.

Lehetséges kezdők: Dinamo Kijev: Shovkovskiy; Vida, Khacheridi, Dragovic, Antunes; Veloso, Buyalskiy, Garmash, Yarmolenko, Gusev; Teodorczyk.

 0
Tovább

Nagy's foci

blogavatar

Egy 16 éves futballfanatikus és leendő sportriporter gondolatai a világ legcsodálatosabb sportjáról.

Utolsó kommentek