Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A Serie A győzelem lehet a tét

A szezon egyik legfontosabb meccsét fogják játszani Szombaton a Serie A-ban. Az első helyezett Juventus a második Napolit fogadja. A két csapat nagyon jól szerepel idén, és valószínüleg apró dolgok fognak dönteni, például a középpályások munkája, ahol kiemelkedik Hamsik és Pogba. Mind a ketten 5 gólt szereztek eddig, és a statisztikájuk nagyon megegyezik, Pogba 1.5 helyzetet alakít ki meccsenként, míg 2.4-et, ami mondjuk sokkal jobb a szlováknak, de mind a ketten 0.2 asszisztot adnak meccsenként. A kapuban is két vén róka csap össze Reina és Buffon személyében, míg a csatársorban a góllövő lista két legjobbja Higuain meg Dybala fog találkozni. A szezon legjobban várt meccse lesz, a liga legjobb játékosaival, szóval érdemes lesz nézni szombaton

Pogba&Hamsik, a középpálya két motorja

 0
Tovább

Szombati Premier League beharangozó

Az utóbbi időben nem volt bejegyzés az oldalon, de most itt egy hosszabb beharangozó, hogy várható ma a Premier Leagueben.

Manchester City-Leicester City

Aki nem követi nyomon a liga történéseit az nem is gondolhatná mekkora rangadó lesz ez a meccs. Sok mindenről dönthet, és aki itt nyer az egy lépéssel közelebb kerül a bajnoki címhez. A City a 2. helyen áll 3 ponttal lemaradva  az első Leicestertől. A hazaiaknál sok játékos hiányzik sérülés miatt, többek között: Nasri, Navas, De Bruyne, és Kompany is. Rengetek kulcsjátékos, és ráadásul a kulcspoziciókból. Kompany nélkül eddig elég instabil a védelem, de legalább elől Agüero mellett Iheanacho remek formában van. A másik oldalon talán csak Jeffrey Schupp az egyetlen komoly hiányzó

Milyen eredményt várok?

Szerintem a hazaiak végig nyomni fognak, de ha Schmeichel jó napot fog ki és elől Vardy és Mahrez jól dolgozik akkor nehéz dolga lesz a Citynek, de szerintem sokkal erősebb kerete a van a Citynek és behúzzák ezt a meccset.

Tippem: Manchester City-Leicester City 1-0

Liverpool-Sunderland

A tabellán 8.helyen szerénykedő Liverpool a 19., kieső helyen álló Sunderland csapatával találkozik. Az elöző meccsükön mind a két csapat kikapott, a Liverpool a Leicestertől 2-0-ra, míg a Sunderland a Citytől 1-0-ra. A hazaiaknál Klopp-pal se igazán megy, ráadásul rengetek a sérült.  Előlről a szinte mindig sérült Sturridge és a brazil karmester Coutinho hiányzik, hátulról pedig Skritel,és  Gomez is. A Sunderlandnél a fontos láncszemek közül csak Kaboul nem lehet a pályán. A sok sérül miatt valószínüleg Klopp nem fog változtatni a csapatán. A Sunderlandnál a City ellen a középpályá Kirchoff jól szerepelt, a középpályás hiányzók miatt ő középen játszhat. Bemutatkozhat a Bordeauxtól szerződtetett Khazri is, aki az előkészítésekben jeleskedett Franciaországban.

Milyen eredményt várok?

Hiába a sok hiányzó Klopp csapatában azért így is sokkal erősebbek, és sokkal több tartás is van bennük, mint a Sunderlandban. Hiába erősítettek jó nevekkel télen, számomra ők a bajnokság biztos kiesői, pedig szimpatikus csapat.

Jóslat: Liverpool-Sunderland 2-0

Newcastle-West Bromwich Albion

A Newcastle elég csúfosan szerepel idén, csak a 18. helyen állnak, ami számomra elképesztő, hiszen a keretük erősége szerint akár az EL helyekért is küzdhetnének, de ezt soha nem teszik. Szerintem nem tudnak egy megfelelő szakembert találni a csapathoz, más okot nem bírok elképzelni. A West Brom biztonságban van a 14. pozicióban, nem kell izgulnjuk. A Newcastlenél elképesztően sok sérült van, több mint egy tucat ember hiányzik a Szarkák keretéből. De viszont remekül erősítettek. Szerintem a ligából ők igazoltak télen a legésszerübben. Végre nem francia, meg holland játékosok tömege érkezett, hanem fiatal, bizonyított angol játékosok. Jött a Swanseatól Shelvey, aki az eddigi Newcastle mecsein nagyon jól mozgott, és jöt Townsend is a Spurstől. Ezen kívül jött még Doumbia a CSKA-tól, és Saivet a Bordeauxtól. Tony Pullisnak balhátvéd problémái vannak, Evans és Brant is sérük, így McClean játszhat.

Mit várok a meccstől?

Szerintem az igazolások miatt végre nyerni fog a Newcastle, ez a meccs nekik létfontosságú, míg Pullisék megelégednénk egy iksszel is.

Jóslat: Newcastle-West Brom 2-1

Stoke City-Everton

A Stoke az utóbbi időben rossz formában van, visszacsúszott a 10. helyre. Pedig a szezon kezdetén a Cityt, és a Unitedet is elpáholták a Kalapácsosok. Az Everton idén egy teljesen átlagos középcsapat lett, pedig tavaly előtt még az EL-ben is szerepeltek. Hughes foghatja a fejét, mert gyakorlatilag nincs köphátvéd a csapatban sérülések miatt. Így Glen Johnson húzódhat be Muniesa mellé. Roberto Martineznek nem kell változtatnia a Newcastle elleni győztes csapatán.

Mit várok a meccstől?

A két csapat egymás mellett áll a tabellán, így szerintem(és a keretüket elnézve) egy iksz lesz a meccs vége. Ez senkinek sem jó, de így lesz szerintem

Jóslat:Stoke-Everton 1-1

Idén meglepetésszerűen gyengén szerpel a Swansea, ki is rúgták Monkot, és hozták Francesco Guidolint Olaszországból, aki le is szerződtette Paloschit a Veronától. Ő most kezdhet elöszőr a bajnokságban Gomis helyett, aki nagyon rosszul játszik idén. A Palaceből 7-en is hiányoznak, és a Top 5 európai bajnokság legrosszabb formában lévő csapata Pardew legénysége.

Mit várok a meccstől?

Guidolinnal jól kezdett a Swansea, a Palace pedig borzasztó formában van, ebből csak egy hazai győzelem jöhet ki

Jóslat: Swansea-Crystal Palace 2-1

Tottenham-Watford

A Tottenham nagyszerű idén. A 3.-ak a bajnokságban, rengeteg a fiatal, tehetséges angol játékos a keretben, egyszóval nekem borzasztóan szimpatikus a csapat. A Watford is remekel, igaz, hogy Ighalo teljesítményével a csapat teljesítménye is visszaesett, de így is 9.-ek. A Spurs megszenvedheti Verthongen hiányát, nagyon fontos láncszeme volt a csapatnak, őt Wimmer helyettesítheti.

Mit várok  a meccstől?
Nagyon jó formában van a Spurs, Kane, Alli, Eriksen mind nagyon veszélyesek elől, de azért hátul bajok lesznek szerintem Wimmerrel hátul, nem tűnik valami magabiztosnak az osztrák. Szerintem a Tottenham fog simán nyerni.

Jóslat: Tottenham-Watford 3-0

Aston Villa-Norwich

Igazi kiesési rangadó lesz ez. A tök utolsó 90%-ig biztos kieső Aston Villa fogadja a Norwich csapatát. A vendégek a Newcastle után szerintem a második legjobban igazoltak, érkezett Naismith, Tim Klose, Iván Pinto is többek között. Elképesztő gyenge a Villa, csak 2meccset nyert és csak 13 pontja van.  A kiesést érő helyet még pont elkerülő Norwichnak is 10(!!) ponttal van többje.

Mit várok a meccstől?
A Vilának szeritem semmi esélye, szimpatikus csapat, de nagyon gyengék idén, a Norwich az újakkal a Liverpoolt is megszorongatta, tehát sima Norwich győzelem szerintem.

Jóslat: Aston Villa-Norwich 0-2

Southampton-West Ham

A Southampton a szezon során most van  legjobb formában, az Arsenal ellen is egy ikszet kiharcoltak Forster remeklésének köszönhetően. A West Ham nem játszik a legjobban, de hozza a kötelezőket és a 6. helyen áll emiatt

Mit várok a meccstől?

A Soton sokkal jobb formában van, de a két csapat egymás mögött van a tabellán, tehát szoros meccset várok, és egy iksz itt se lenne rossz egyik félnek sem.

Southampton-West Ham 1-1

 0
Tovább

Nagy's foci

blogavatar

Egy 16 éves futballfanatikus és leendő sportriporter gondolatai a világ legcsodálatosabb sportjáról.

Utolsó kommentek