Péntek (tehát ma) a következő meccsek lesznek a fontosabb ligákból:

Bundesliga:20.30 Mainz 04-Schalke
Az idei szezont eddig mind a két csapat jól teljesíti. A Mainz remekel idén a 7., míg a Schalke a 4. Mind a két csapat valamelyik európai kupába vágyik, ezért is lesz ez egy fontos meccs számukra. A Mainznál nagy hiányzó a 7 gólos japán Muto és Soto is a fontosak közül. A Schalkénál Choupo-Moting, Uchida, Nastasic és Höwedes sem bevethető. Így a védelem nem a legösszeszokottabb lesz, valószínű a Matip-Neustadter páros fog kezdeni
Mit várok a meccstől?
Mind a két csapat jó formában van, a legutóbbi két meccsüket mind a ketten megnyerték, de mivel sok a sérült a Schalkénél, így szerintem szorosan, de a Mainz behúzza a meccet.
Jóslat:Mainz-Schalke2-1

Serie A: 20:30 Carpi-Roma
Jó döntésnek tűnik eddig Spaletti kinevezése, vele nyerték a legutóbbi 3 meccsüket, és már az 5.-ek a tabellán. Az újonc Carpi viszont 4 meccse képtelen nyerni és ha így folytatják vissza is pottyanhatnak a Serie B-be. A Rómába De Rossin, és Strootmanon kívül nincs fontosabb hiányzó, míg a hazaiaknál a horvát Bubjnic és Pasciuti is hiányzik. A Roma valószínű dominálni fog, és a légteret uralni fogja.
Mit várok a meccstől?
Ahogy fent is írtam a Róma urtalmát a széleken(Salah például), a levegőben (Dzeko) fogja mutatni ésaz is várhtó hogy irányítani fogják a meccset Pjanic vezetésével.
Jóslat: Carpi-Roma 0-3

La Liga: 19:30 Sporting-Rayo Vallecano
Megszokhatuk már, hogy a spanyoloknál péntekre mindig egy kevésbé érdekes meccset tesznek, ma se lesz másképp, a 16. Sporting a 16. Rayot fogadja. Mind a két csapat a kiesés ellen menekül, de Paco Jémezék a tavalyi remek szereplést nem fogják tudni megismételni. A Rayónál Ebert, Rat, Tono, Zé Castro, Javi Guerra is hiányzik, míg a Sportingnál csak Barnardo és Sanabria, de ők a csapat legfontosabb emberei.
Mit várok a meccstől?
A Rayo fog dominálni, a Sporting pedig a kontrára, és Halilovicra fog támaszkodni(tehát a pontrúgásokra és a kreativitására).
Jóslat: Sporting-Rayo 2-1
Melyik meccset fogjátok nézni?